MATERIJALI


Foliju najčešće vidimo kao proizvod koji se sastoji iz dva sloja (sloj koji se lepi na stako i sloj koji štiti lepak), nalik nalepnici. Međutim, prvi sloj koji se montira na staklo i koji pravi adekvatnu zaštitu, kojoj je i namenjena, sastoji se od više poliesterskih slojevia koji prave najbolji kvalitet na tržištu. Drugi sloj je prozirni poliester koji služi da se lepak ne osuši i ne ošteti dok folija ne bude spremna za montažu. Folija se isključivo lepi na staklene površine i ne može se lepiti ni na kakve druge površine. Metalni sloj poliestera štiti od IC-zraka (toplote) i štiti samu foliju od izbleđivanja i menjanja boje.

Folije sa efektom ogledala odbijaju i do 80% toplote (IC zračenja). Temperatura u prostoriji može se smanjiti i do 10 stepeni korišćenjem ovih folija. Uz smanjenje temperature imate i zaštitu od 99% UV zračenja. Sve reflektujuće folije imaju karakteristiku da daju efekat ogledala, tj. ogledalo je uvek sa one strane gde ima više svetlosti. Preko dana imate ogledalo sa spoljne strane a noću je kontra efekat što znači da kada upalite svetlo u prostorij dobijate efekat ogledala sa unutrašnje strane.

Window film je tokom svoga rada patentirao 2 tehnologije, SUPER SHRINK i ANTISTATIC. Sve folije namenjene za montažu na automobile poseduju obe tehnologije, što znači da se i najkrivlja stakla mogu uraditi iz jednog komada folije. ANTISTATIC tehnologija omogućava laku montažu jer prilikom skidanja zaštitnog sloja ne javlja se statički sloj koji privlači prašinu i prljavštinu iz vazduha.

Uvek ste se pitali koga odabrati? Ko je bolji, kvalitetniji ili možda ima veći izbor folija i prihvatljivu cenu? Na koji način se proizvodi folija? Koji proizvođač ima specijalne postupke u proizvodnji?


Sve folije koje se ugrađuju u našem servisu su potpuno transparentne, optički besprekorne, izrađene od najkvalitetniheg poliestera u produkciji svetske korporacije u skladu sa strogim tehničkim specifikacijama i standardima kvaliteta, stabilne na staklima i nakon 10 godina. Folije koje koristimo spadaju u HIGH PERFORMANCE seriju koja predstavlja sam vrh ponude što znači da spadaju u najkvalitetnije folije određenog proizvođača. Specifičnost za ovu seriju folije jeste i metalizirani sloj koji štiti samu foliju od spoljašnjih uticaja i osigurava veću postojanost i duži vek trajanja.


Svejedno u kojoj ste situaciji odabirom naših folija sigurno pravite najbolji izbor. Montažom folija u našem servisu dobijate doživotnu garanciju i postojanost (gde folije neće izbledeti i dobiti ljubičastu boju). Izgled će biti isti posle nekoliko godina kao i prvog dana posle montaže na vašim staklima.